středa, 04 leden 2017 03:18

Vánoční jarmark 2016

Na pátek, 2. prosince, si naši žáci společně se svými učiteli připravili prodejní výstavu vánočních předmětů. Výtěžek jarmarku byl vložen na účet Nadačního fondu školy a na charitu Nedoklubko. Děkujeme.

Na pátek, 2. prosince, si naši žáci společně se svými učiteli připravili prodejní výstavu vánočních předmětů. Rodiče si mohli prohlédnout výrobky, které jsme společně vytvořili v hodinách pracovních činností nebo ve volném čase. Aby se ve škole všichni cítlili příjemně, připravili jsme občerstvení a doufáme, že všem chutnalo. Poděkování patří všem žákům, kteří se na přípravách podíleli, dále maminkám, které nám pomohly s dílnami i kuchařkám ze školní jídelny, které upekly zákusky. Za pěkný stromek děkujeme panu Horákovi. Velkou práci odvedli učitelé, kteří měli spoustu nápadů a večer si oddechli, že vše dobře dopadlo. Náš obdiv zaslouží i pan školník a paní ekonomky, kteří usmažili 150 bramboráků (a mohlo jich být víc -:)). Výtěžek z jarmarku půjde do nadačního fondu a v budoucnosti jej použijeme na podporu žáků při školních akcích.

Za pedagogický sbor Petr Pupík

 

Výtěžek jarmarku

Výtěžek jarmarku činí po odečtení všech nákladů 14.700,- Kč. Děkujeme Všem zúčastněným, že svojí účastí přispěli k takové částce. Byla vložena na účet Nadačního fondu školy a bude využita dle statutu NF.
Samostatně na charitu Nedoklubko (nedonošené děti) bylo vybráno 1.666,- Kč.

Pavla Skácelíková

Fotogalerie k prohlédnutí

Nejvíce vás zajímá

  • Zápis do 1. ročníku

    zápisy k povinné školní docházce proběhnou i v letošním školním roce v souladu s platnými právními předpisy (školský zákon, vyhláška o základním vzdělávání a správní řád). 

     

Naposledy upraveno

Poslední aktuality

  • Zápis do 1. ročníku

    zápisy k povinné školní docházce proběhnou i v letošním školním roce v souladu s platnými právními předpisy (školský zákon, vyhláška o základním vzdělávání a správní řád). 

     

  • Vodácký výcvik

    Ač se to nezdá, tak se blíží konec školního roku a s ním i vodácký výcvik na Vltavě.

Foto z naší školy

Top